Date: Fri, 23 May 2003 11:28:05 +0200
From: Dr. Kovach Adam (kovach@atomki.hu)
Subject:  Meghivo az ELFT Kuldottkozgyulesere

MEGHIVÓ
Az Eötvös Loránd Fizikai Társulat 2003. évi tisztújító Küldöttközgyűlésére

Tájékoztatom a Társulat tagjait, hogy az ELFT idei, tisztújító küldöttközgyűlését 2003. május 31-én, szombaton 10.30 órai kezdettel tartjuk az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Karának épületében (Budapest XI., Pázmány P. sétány 1/A).

A Küldöttközgyűlés előzetes napirendjén a Társulat 2002. évi mérlegét és gazdálkodási beszámolóját is tartalmazó közhasznúsági jelentés és a 2003. évi költségvetés megtárgyalása, a Társulat 2003. évi elismeréseinek és szakmai díjainak kiosztása, valamint az új tisztségviselők megválasztása szerepelnek. A napirend megtárgyalása előtt Bencze Gyula a fizikai tud. doktora tart előadást "Meddig hallgathat a fizika?" címmel.

A Társulat Alapszabályának értelmében szavazati joggal csak az előzetesen megválasztott küldöttek rendelkeznek, de a Küldöttközgyűlésen bárki megjelenhet, és részt vehet a napirenden szereplő kérdések megvitatásában.

A határozatképesség biztosítása érdekében ezúton is kérem a szakcsoportok és területi szervezetek küldötteit, hogy a Küldöttközgyűlésen lehetőleg valamennyien jelenjenek meg. Közreműködésüket, javaslataikat, értékelő és kritikai megjegyzéseiket előre is köszönöm.

Kovách Ádám, főtitkár.

Jelölési javaslat az Eötvös Loránd Fizikai Társulat tisztségviselőire